NEWS New year registrations open, contact us and renew your card !

Het Vlees

HET VLEES

Nederlands rundvlees komt voor het overgrote deel (95%) van melkkoeien uit de zuivelbranche. De Hereford koeien van Boer Ben zijn daarentegen echte vleeskoeien. Het vlees van de Hereford koe wordt geroemd om de fijndradige en gemarmerde structuur. Hierdoor heeft het vlees een ongekende malsheid. Door de natuurlijke marmering smelten de vetadertjes tijdens het bakken of grillen, waardoor je weinig tot geen vet nodig hebt voor de bereiding! En, de smaak is voortreffelijk!

Prijs en gewicht

Goed om te weten. Boer Ben zijn Hereford-vlees is een natuurproduct. Het gewicht per portie varieert, omdat het in de ambachtelijke omgeving wordt geslacht. De ene biefstuk is zwaarder dan de andere. In de webwinkel van Boerben.nl staan gemiddelde gewichten vermeld, met daarbij de prijs van dat gewicht. Je bestelling zal altijd het juiste of iets meer product bevatten. Is het gewicht hoger, dan heb je een gelukje.

Benieuwd naar het vlees?

Wil jij een stukje vlees van een Hereford van Boer Ben proberen tijdens de Barbecue de komende tijd? Neem dan een kijkje in de shop en bestel jouw vlees! Heb je verder vragen? Laat het Boer Ben weten via het contactformulier en hij zal je z.s.m. antwoorden.