Algemene Voorwaarden

De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien. De producten kunnen niet worden teruggestuurd door hun aard (bevroren voeding).

Ondernemingsgegevens
Website/ shop: www.boerben.nl
Emailadres: info@boerben.nl (er wordt doorgaans binnen 24 uur gereageerd)
Adres: Fabrieksweg 19, 8015 PS Zwolle
KvK: 08217507
BTW nr: NL821881723B01

Artikel 1: Algemene bepalingen

1.1: De elektronische webwinkel van boerben.nl biedt haar klanten de mogelijkheid om regionaal vlees (IJsseldelta) online aan te kopen.
1.2: Onderhavige Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten uit het assortiment en elke aankoop die de klant plaatst bij Boerben.nl

Artikel 2: Prijzen

2.1: Alle vermelde prijzen zijn steeds inclusief BTW. Indien leveringskosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld.
2.2: De opgave van prijs slaat uitsluitend op de produkten zoals het woordelijk wordt omschreven.

Artikel 3: Aanbod

3.1: Ondanks het feit dat de catalogus en website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, of materiële fouten bevat, of niet up-to-date is.
3.2: Wanneer u specifieke vragen heeft over bijvoorbeeld beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij U vooraf met ons contact op te nemen via het contactformulier.
3.3: Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan ten allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Boerben.nl.
3.4: Boerben.nl is gerechtigd om – zonder opgave van redenen – bestellingen te weigeren, de leveringstermijnen aan te passen, de leveringen te splitsen, dan wel andere voorwaarden te verbinden aan de levering.
3.5: De klant kan zich niet beroepen op de overschrijding van de leveringsdatum om de aangekochte producten te weigeren.
3.6: Boerben.nl garandeert dat de bestelde artikelen minimaal op 2 momenten in de week opgehaald kunnen worden op het, op de website, genoemde adres

Artikel 4: Online aankopen
4.1: Boerben.nl aanvaardt bestellingen in de vorm van pakketten vlees van 2, 3, 5 of 10 kg.
4.2: De aankoop komt tot stand op het moment dat de klant een bevestigingsmail ontvangt van Boerben.nl.

Artikel 5: Betaling

5.1: De standaard betaling gebeurt online via een beveiligd online betaalsysteem bij het ingeven van de bestelling.

Artikel 6: Klachten

6.1: Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk worden gemeld, op straffe van verval van elk recht.

Artikel 7: Verzaking
7.1: De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien. De producten kunnen niet worden geretourneerd.

Artikel 8: Privacy

8.1: Boerben.nl verbindt zich ertoe uw gegevens uitsluitend te gebruiken voor de uitvoering van de afgesloten overeenkomst die u middels uw bestelling afsluit en om u vrijblijvend informatie van Boerben.nl toe te sturen.
8.2: Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die nooit doorgeven, verhuren of verkopen aan derden.
8.3: Met verschillende verwerkers van gegevens zijn verwerkersovereenkomsten gesloten om persoonsgegevens volgens de AVG te behandelen.

Artikel 9: Wijziging voorwaarden

9.1: Boerben.nl kan deze voorwaarden steeds zonder nadere kennisgeving wijzigen.
9.2: Elke aankoop na de wijziging, houdt een aanvaarding in door de klant van deze nieuwe voorwaarden.

Artikel 10: Bewijs

10.1: De klant aanvaardt dat elektronische communicatie als bewijsvoering kunnen dienen.

Artikel 11: Retourneren

11.1: Omdat onze producten bederfelijk zijn, zijn deze producten uitgesloten van het herroeppingsrecht. Onze producten kunnen door hun aard niet worden teruggezonden.

Artikel 12: Cookies</strong?
12.1: Binnen de webshop worden Google Analytics cookies gebruikt. Hiervoor is een bewerkersovereenkomst met Google gesloten in lijn met de AVG wetgeving. In dit kader is het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd voor uw privacy. De optie ‘gegevens delen’ in Google Analytics is uitgezet.